Tottenham fick inte hål på nästjumbon

FOTBOLL

Nästjumbon chockade många när de spelade oavgjort med ligaledaren Chelsea och slog regerande mästarna Manchester City.

Likt de regerande mästarna kunde inte Tottenham få hål på Burnley.

– Det är en svag insats av Tottenham på bortaplan tycker jag, säger Pontus Kåmark.

Harry Kane gjorde debut för det engelska landslaget förra veckan. En debut han målade i efter en knapp minut på planen. Men väl tillbaka i Premier League och Tottenham stod den delade skytteligaledaren för en svag insats mot Burnley. Trots att han bar kaptensbindeln för första gången, då både Hugo Lloris och Jan Vertonghen var borta från spel, kunde han inte leda sitt lag mot segern.

– Jag tror nog att Tottenham är missnöjda med två tappade poäng. DEt var en "Burnley"-match med mycket kamp pch Tottenham kom aldrig igång, säger Pontus Kåmark i Viasats Fotbolls studio.

Landsmannen Walker klev av skadad

Hemmalaget inledde matchen starkast och Danny Ings var framme och störde gästernas försvarare gång på gång.Men i den andra halvleken kom Tottenham i gång lite mer men var aldrig nära en seger.

– Det är en svag insats av Tottenham på bortaplan tycker jag, säger Pontus Kåmark.

Tottenhams Kyle Walker fanns med i Roy Hodgsons senaste landslagstrupp. Men i den första matchen efter landslagsuppehållet tvingas Kyle Walker kliva av en efter en minut i den andra halvleken. Walker fick en smäll över foten strax innan halvtidsvilan men när den andra halvleken skulle blåsas igång haltade fortfarande Walker på planen. Högerbacken ersattes av Ben Davies.