Real Madrid: Vi följer Sterling

Både Sterling och Henderson har tackat nej till senaste erbjudandet från Liverpool

FOTBOLL

Raheem Sterling nobbade Liverpools senaste bud.

Real Madrid har bekräftat att de följer 20-åringen.

– Det finns väldigt få spelare i världen som kan förbättra Real Madrids trupp. Så det är klart att vi följer de bästa unga spelarna i världen, säger Zinedine Zidane till Daily Mail.

Raheem Sterling gjorde en intervju med BBC Sport där han bekräftade att han nobbat Liverpools senaste bud. Artikeln publicerades den 1:a april och många Liverpool-supportrar hoppades nog på att det var ett aprilskämt.

Managern Brendan Rodgers har sagt att Liverpool inte säljer 20-åringen.

”Vi gjorde detsamma med Isco”

Det finns ett stort intresse för Sterling bland storklubbarna runt om i världen. Zinedine Zidane, tränare för Real Madrids reservlag Castilla, bekräftar att den spanska storklubben följer honom noga.

– Vi vet vem Raheem Sterling är, och självklart följer vi honom, säger Zidane enligt Daily Mail.

– Det finns väldigt få spelare i världen som kan förbättra Real Madrids trupp. Så det är klart att vi följer de bästa unga spelarna i världen. Vi följde Bale i över ett år, vi gjorde detsamma med Isco och Varane.

Sterling har kontrakt med Liverpool till 2017.

– Vi följer många av de bästa unga spelarna i Europa. Om vi känner att de har något att erbjuda Real Madrid så kommer vi att kontakta klubben och sedan försöka göra nästa steg, säger Zidane.

Kräver 1,2 miljoner i veckan

Enligt Daily Mail har Liverpools Jordan Henderson tackat nej till ett femårskontrakt med en veckolön på 80 000 pund, det vill säga en miljon kronor i veckan.

Mittfältaren kräver minst 100 000 pund (1 200 000 kronor) i veckan, enligt den brittiska tidningen.

ARTIKELN HANDLAR OM