Sprickan i United – tvingades träna

Tvingades träna efter lägret och åtta timmar på flyg

Foto: Foto: TT
Tränaren missnöjd efter genrepet.
FOTBOLL

Louis van Gaal var missnöjd med sitt Manchester United efter matchen mot PSG.

Därför tvingade han spelarna till ett extra träningspass – direkt efter att planet landat hemma i Manchester igen efter USA-turnén, enligt The Independent.

Louis van Gaal är en bestämd och hård man.

Just nu håller holländaren som bäst på att förberedda sitt Manchester United inför ligapremiären mot Tottenham på lördag.

Men efter genrepet mot Paris Saint-Germain (förlust 2–0) var det en missnöjd 63-åring på tränarbänken.

Tvingade laget att träna

Louis van Gaal var så pass missnöjd att han tvingade spelarna direkt till träningsanläggningen Carrington efter att planet landat hemma i Manchester igen. 63-åringen ska ha bytt destination för bussen som mötte upp laget på flygplatsen till Carrington för ett extra insatt träningspass då han var missnöjd med spelarnas prestation i matchen mot PSG.

Extra slitsamt för Unitedspelarna som redan hade ett försäsongsläger i USA i benen samt rest de åtta timmarna hem från Chicago direkt efter matchen mot de franska mästarlaget och förväntat sig ledigt.

Spelarna i truppen ska "inte ha reagerat så bra" på van Gaals order, enligt The Independent som skriver att van Gaal gjorde det för att bevisa sin auktoritet som manager i klubben.

Har bråkat med Zlatan

Man United-tränaren har tidigare i karriären hamnat i dispyt med Luca Toni under tiden i Bayern München och flera spelare, där ibland Zlatan Ibrahimovic, har genom åren uttalat sig negativt om 63-åringen och hans sätt att leda sin lag.