Mordhotad efter tackling mot Wilshere

Arsenalsupportrarna förbannade på Gabriel

FOTBOLL

Jack Wilshere åkte på en tackling av lagkamraten Gabriel på en träning och blir nu borta i uppemot två månader.

Nu har flera supportrar mordhotat Gabriel på twitter.

"Jag svär vid Gud, att om jag ser dig så ska jag döda dig", skriver en användare.

På söndag spelar Arsenal sin premiär i Premier League hemma mot West Ham.

Men de får klara sig utan sin engelske landslagsman Jack Wilshere, 22, i matchen och under den första tiden på säsongen.

Under en träning i helgen fick Wilshere en tackling mot ankeln av mittbacken Gabriel vilket tog så illa att han nu blir borta i 6-8 veckor enligt BBC men det krävs dock ingen operation.

Det här är inte första gången som Wilshere har problem med sina anklar. 2011 åkte han på en skada på högerankeln som gjorde att han var borta från fotbollen i 15 månader.

Gabriel mordhotad

Tacklingen har nu fått flera Arsenalsupportrar förbannade och det har till och med gått så långt att Gabriel, som kom till klubben från Villarreal i januari, har fått flera mordhot från upprörda supportrar.

"Tack för att du avsluta min killes karriär och förstör min titel dröm. Jag svär vid Gud, att om jag ser dig så ska jag döda dig. Tro mig", skriver en kille på twitter.

En annan person hotade även hans familj:

"Lämna min klubb, jag ska döda din familj".

Till slut red flera supportrar ut till Gabriels försvar och fördömde påhoppen.

"De så kallade Arsenalsupportrarna som visar sitt hat mot Gabriel är sådana som vi absolut varken vill se eller ha i vår historiska klubb".

Sanchez tillbaka

Men det finns även glädjande besked att meddela till Arsenalsupportrarna.

Storstjärnan Alexis Sanchez har återvänt från semester och börjat träna med laget igen och kan finnas med i truppen mot West Ham.

Även Tomas Rosicky och Danny Welbeck har återvänt till träningen efter sina skador, men de båda missar av allt att döma premiären enligt Wenger.