Kallar till krismöte – efter nya fiaskot

Fans valde att lämna arenan redan i första halvlek

Foto: Viasat Fotboll
Sunderlandfansen fick nog och gick hem – redan innan halvtid
FOTBOLL

Förnedrat på nytt inför en besviken hemmapublik.

Nu kallar Dick Advocaat till krismöte.

– Vi måste prata ihop oss, säger Sunderland-tränaren.

Säsongen har börjat otroligt tungt för Sebastian Larsson och hans lagkamrater. I ligapremiären föll Sunderland borta mot Leicester med 2-4 – och i hemmapremiären kom en ny käftsmäll. Nykomlingen Norwich, där Martin Olsson är skadad, vann med 3-1 på Stadium of Light.

– Vad ska man säga? Två matcher, två föruster. Det var inte vad vi hade räknat med. Med all respekt för Norwich, men det är en klubb vi ska ta poäng mot på hemmaplan, säger tränaren Dick Advocaat till BBC.

Russell Martin, Steven Whittaker och Nathan Redmond gjorde målen för bortalaget och Sebastian Larsson blev utbytt redan i halvtid.

Fansen gick hem

Då hade dessutom flera av hemmafansen lämnat arenan i missnöje.

– De hade förstås höga förväntningar och vi lyckades inte leva upp till dem, säger Advocaat.

Sunderland ligger sist i Premier League med 3-7 i målskillnad och nu säger den nederländske tränaren att han kommer samla laget för ett ”krismöte” på söndagens träning.

– Vi måste diskutera hur vi ska gå vidare från det här. Vi spelade dåligt under försäsongen, i premiären och i dag igen. Jag hade hoppats att det skulle vända, men det har det inte gjort. Nu är det viktigt att jag och spelarna kommer överens om hur vi ska jobba vidare, säger Dick Advocaat.

Sportbladet har sökt Sebastian Larsson utan framgång.