Zengins reaktion på Toivonens flytt

Hur tolkar vi egentligen det här?

FOTBOLL

Ola Toivonen är lyrisk över att till sist få chansen i Premier League.

Erkan Zengin mer frågvis.

För hur ska vi annars tolka landslagskamraternas utbyte i sociala medier efter att Ola Toivonen annonserat sin flytt från franska Rennes till engelska Sunderland? På en bild på Instagram poserar 29-åringen med sin nya tröja och kommenterar:

”Lycklig över att ha skrivit på för den här otroliga klubben”.

”Värmländska insjöar”

En som var snabb att kommentera var Erkan Zengin: ”?”, skrev mittfältaren kort. En kommentar som senare raderats.

En som däremot välkomnar Toivonen till sin liga är West Bromwich Jonas Olsson, även fast inte heller han kan låta bli att skicka ett par vänskapliga gliringar.

”Tune in @olatoivonen20 för dyngfräscha träningstips och panoramabilder (utan filter) över Värmländska insjöar. Möjligtvis lite Premier League där emellan också. Congratz bruv!”, skriver backen med en video på Toivonen i landslagsdräkt på gymmet.

”Enda jag ångrar”

Toivonen har redan tidigare varit på gång till Premier League när Roy Hodgson ville ha anfallaren till Liverpool 2010. Men holländska PSV, som Toivonen tillhörde då, sade nej.

– Det enda jag ångrar under min tid i PSV är att jag inte kämpade tillräckligt för att få klubben att låta mig gå till Liverpool, som hade lagt två bud när Roy Hodgson var tränare, sade svensken häromåret om den missade möjligheten.