Mourinho chockad – förlust i jubileet

”Ett antal spelare var inte med i matchen”

Foto: TT
FOTBOLL

José Mourinho firade sin hundrade hemmamatch i Premier League med att cementera mästarna Chelseas usla säsongsstart.

Trots Radamel Falcaos första mål för klubben föll hemmalaget med 1-2.

Mourinhos blott andra hemmaförlust med Chelsea.

Chelsea hade inlett säsongen med en förlust och en oavgjord innan nyförvärvet Pedro väckte mästarna i sin debut med bland annat ett mål i 3-2-segern mot West Bromwich senast. Men hemma mot Crystal Palace landade Chelsea brutalt på jorden igen.

Pedro med ny assist

Detta trots att Pedro fortsätter leverera.

Bakary Sako gav gästerna ledningen efter 65 minuter innan den lille spanjoren klev in i handlingen. Med ett väl avvägt inlägg assisterade Pedro lagkamraten Radamel Falcao till anfallarens första mål för Chelsea och 1-1.

Då stod klockan på 79 minuter men det sänkte inte på något sätt Crystal Palaces moral. Bara två minuter senare var det dags igen när Joel Ward nickade in matchavgörande 2-1 från nära håll.

”Antal inte med i matchen”

– När du ser på mina två centrala backar och min målvakt spelade de bra. Det var inte där vi släppte in två mål. Vi skapar många chanser men jag måste också säga att vi hade återigen ett antal spelare som inte var med i matchen. När tio spelare i laget inte presterar tillsammans är det svårt, säger José Mourinho i Sky.

En chock för Chelsea som står på blott fyra poäng efter lika många matcher.

– Chelsea ser överhuvudtaget inte bra ut. Det har varit bättre motstånd i tre av säsongens första fyra matcher, säger Sportbladets Erik Niva i Viasats studio.