Costa öppnar för flytt

Anfallaren talar ut om västkastandet och framtiden

FOTBOLL

Diego Costa har det tufft i Chelsea.

I en intervju med spanska Marca öppnar han för en återkomst till Atletico Madrid.

– Livet tar många vändningar, kolla bara var Felipe Luis är.

Chelseas stjärnanfallare Diego Costa har haft en tuff säsong. 27-åringen har haft stora problem att hitta näten under säsongsstarten och har de senaste matcherna fått nöja sig med att sitta på bänken.

Engelsk media har rapporterat om en spricka mellan anfallaren och Chelsea-tränaren José Mourinho. I derbyt mot Tottenham var han bänkad hela matchen och kastade sin uppvärmningsväst mot portugisen när han förstått att han inte skulle få någon speltid. 

”Jag gjorde fel”

Nu talar Costa ut om den uppmärksammade incidenten.

– Det hände, okej. Jag gjorde fel, men min relation med Mourinho är bra, vi kommer bra överens. Det finns saker jag måste lära mig att behärska, det var en impulsiv handling. Och jag träffade inte ens, säger han med ett skratt till Marca.

”Hejar alltid på dem”

I intervjun med Madrid-tidningen öppnar han dessutom för en återkomst till Atletico Madrid. Costa öste in mål hos Madrid-klbuben innan han köptes av Chelsea inför förra säsongen.

– Man vet aldrig om jag kommer att återvända till Atletico. Livet tar många vändningar, kolla bara var Felipe Luis är. Sanningen är att jag önskar honom gott hos Atletico, och jag hejar alltid på dem.

Felipe Luis tillbringade fjolårssäsongen hos Chelsea men återvände till Atletico Madrid i somras efter endast ett år i England.