Chelsea-spelarnas hyllning till Mourinho

Hyllas av flera spelare: ”Tack är inte tillräckligt”

FOTBOLL

En tappat omklädningsrum var en av orsakerna till Chelseas förfall.

På sociala medier hyllar dock flera av spelarna sin numera förre tränare José Mourinho.

”Den bäste jag någonsin jobbat med, oförglömliga minnen”, skriver lagkaptenen John Terry.

Den senaste tidens usla resultat och ett förlorat förtroende med bråk och missnöje i spelartruppen var några av anledningarna till att José Mourinho i går fick sparken som tränare i Chelsea.

Medan media och sociala medier i flera fall haft kul åt Mourinhos avsked så har flera av spelarna nu gått ut och stöttat sin manager.

Terry kommer sakna vännen

Lagkaptenen John Terry använder sin Instagram för att visa sitt stöd.

”Tack är inte tillräckligt. En ledsam, ledsam dag och jag kommer sakna dig, boss. Den bäste jag någonsin jobbat med, oförglömliga minnen ihop”, skriver Terry och taggar bland annat ”vän” och ”Special One” till bilden.

Även Cesar Azpilicueta har publicerat en längre text för att hylla portugisen.

”I dag är en ledsam dag. Jag skulle vilja tacka José Mourinho för hans insatser i den här klubben och för allt han trott på mig de senaste åren”, skriver Azpilicueta bland annat i ett långt brev publicerat på spanjorens Facebook-sida.

”Skyldig dig massor”

Landsmannen till Azpilicueta, Cesc Fabregas, är en av spelarna som rapporterats vara en av bråkmakarna den senaste tiden. På Twitter har han dock hyllat Mourinho:

”Tack för allt som du har gjort för mig. Jag är skyldig dig massor och vi alla kommer att sakna dig. Önskar dig all lycka i framtiden”, skriver Fabregas.