”Fabregas stämmer Chelsea-legendaren”

Spanjoren utbuad och utpekad som ”råtta”

Foto: TT
Costa och Fabregas.
FOTBOLL

Cesc Fabregas buades i helgen ut av sina egna fans – som tror att spanjoren är ansvarig för att José Mourinho fick sparken.

Nu stämmer han enligt Daily Mail Pat Nevin för att legendaren antytt att Fabregas vägrade spela för Mourinho.

Pat Nevin. Foto: Twitter

Cesc Fabregas har det tufft i Chelsea. Förutom att ha kämpat med formen under José Mourinho den här säsongen har han även utpekad som ansvarig för spelarupproret mot portugisen.

Den anklagelsen har gjort honom till en fiende hos stora delar av Chelsea-fansen – och i helgens 3–1-seger mot Sunderland blev spanjoren utbuad.

Har dementerat

Nu uppger Daily Mail att Fabregas stämmer tidigare Chelsea-spelaren Pat Nevin.

Nevin tillbringade fem år i Chelsea under sin aktiva karriär och figurerade i BBC:s radioprogram Today förra veckan där han antydde att Fabregas var Chelsea-spelaren som sagt att han ”hellre förlorar än vinner för Mourinho”.

Uppgifterna om att Fabregas nu vidtar rättsliga åtgärder mot vad han anser vara förtal och ärekränkning kommer efter att spanjorens agent i helgen dementerade att Fabregas ska ha sagt något liknande.

”Skyll inte på Cesc!”

Även Nevin själv har backat:

”Uppgifterna om Cesc är fel. Han var INTE spelaren som sade att han inte tänkte spela för Mourinho. Det jag sade har misstolkats helt och hållet. Jag trodde att pressen hade sagt att Cesc var den ansvariga spelaren för sex veckor sedan. Skyll inte på Cesc!”, skriver Nevin på Twitter.