Legendarens sågning: "Han är ett skämt"

Jamie Carraghers kritik mot Yaya Touré

1 av 2 | Foto: TT
FOTBOLL

Yaya Touré lyste till i slutet av toppmötet med en vacker reducering.
Trots det föll Manchester City mot Arsenal med 1-2.
Efter matchen sågades mittfältaren rejält av Jamie Carragher.

– Han är ett skämt, sa Liverpool-legendaren enligt Goal.

Den viktiga toppmatchen mellan Arsenal och Manchester City slutade med en 2-1-seger för det rödklädda London-laget efter mål av Theo Walcott och Olivier Giroud i den första halvleken. Yaya Touré var länge osynlig i matchen men lyfte sig i slutet av matchen när han stod för en mycket vacker reducering.

Han fick dock känna på den stora sågen från Sky Sports expert och Liverpool-legendaren Jamie Carragher som beskyllde mittfältaren för förlusten.

– Jag tycker att han är ett skämt, om jag ska vara ärlig. Det är ett grymt mål han gjorde men det har inget med hans löpningar att göra. Jag blev arg över att han fick göra mål, sa Jamie Carragher efter gårdagens match.

"Det är inget nytt"

– Det var en chans för honom att få ett mål och lite ära för sig själv. City förlorade matchen i kväll(i går) och en av de största anledningarna var utrymmet Özil hade bakom Touré.

Enligt Jamie Carragher var det inte heller direkt ovanligt att Yaya Touré presterade som han gjorde för Manchester City i måndagsmatchen.

– Det här är inget nytt, det är inget vi inte har sagt de senaste två åren. Det kommer bara tillbaka till det faktum att han tror att han kan slå en när han kan göra ett mål.

I och med gårdagens seger utökade Arsenal försprånget till Manchester City till fyra poäng och har nu bara två poäng upp till det serieledande överraskningslaget Leicester.