Bjuder alla sina fans på gratisöl

”Hade inte varit möjligt utan dem”

Foto: TT
James Vardy applåderar fansen
FOTBOLL

Leicester leder Premier League.

Mycket är Riyad Mahrez och Jamie Vardys förtjänst men även fansen förtjänar att tackas, tycker klubben.

Därför delar de ut gratis öl i årets sista match.

Inför säsongen tippades Claudio Ranieri bli förste manager i Premier League att sparkas. Nu är han den tränare som sitter allra säkrast på sin tron. Inte så konstigt med tanke på att Leicester sensationellt nog firar jul som serieledare.

Riyad Mahrez och Jamie Vardy har öst in mål, N’Golo Kanté har varit en jätte på mittfältet – men även fansen förtjänar att hyllas för framgången.

Det tycker i alla fall klubbens ägare.

”Är fantastiska”

Till årets sista match – mötet mot Manchester City den 29 december – ser de till att alla som köper matchbiljett och tar sig till arenan välkomnas med en gratis öl.

Vice ordförande Aiyawatt Srivaddhanaprabha (ja, så han heter så) berättar:

– 2015 har varit ett fantastiskt år för den här klubben, och vi vet att det inte hade varit möjligt utan fansens stöd. De fortsätter att inspirera våra spelare och därför vill vi tacka dem. Det kommer bli en fantastisk atmosfär i denna sista match för året och jag hoppas att alla 30 000 höjer sina glas tillsammans för att skåla in det nya året, säger han till hemsidan.

Bara de som är 18 år eller äldre kommer att få öl av klubben. Som alternativ kan man även välja att få en flaska vatten.