Liverpool illa ute efter nya tabben

1 av 4 | Foto: REUTERS
FOTBOLL

Ádám Bogdáns stod för en ny jättetabbe.

Nu tvingas Liverpool till omspel mot Ligue Two-laget Exeter City.

– Jag kommer inte att säga något om den, säger tränaren Jürgen Klopp.

Ádám Bogdán fick en mardrömstart i debuten för Liverpool när han stod för en jättetavla direkt mot Watford för tre veckor sedan.

Bogdán skulle bara plocka ner en hörna, men bollen slank ur näven och Nathan Ake kunde näta.

I FA-cupen mot League Two-laget Exeter City hände det igen. Tom Nichols hade gett hemmalaget ledningen i den 11:e minuten, men Jerome Sinclair kvitterade bara tre minuter senare för skadetyngda Liverpool.

”Vad gör Bogdán?”

Precis före paus kom tabben och det var återigen efter en hörna. Lee Holmes tog hand om den och satte den direkt i mål bakom Bogdán som inte var helt nöjd med ingripandet.

– Det är mål, den går rakt in och det är mål. Bogdán igen... Vad gör, Bogdán?, utbrast Viasat Fotbolls kommentator Henrik Strömblad.

Tränaren Jürgen Klopp vill dock inte kommentera tabben.

– Det första målet var olyckligt för oss, det var deras första anfall. Jag kommer inte att säga något om det andra målet, de visade den live på BBC, säger han till BBC.

Brad Smith räddade dock omspel för Liverpool när han kvitterade till 2-2 i den 73:e minuten. Exeter City deppade inte trots att de tappade ledningen två gånger om.

– Jag tycker att killarnas insats var briljant. Vi njöt verkligen av oavgjort och att åka till Anfield, säger Nichols till BBC.

FAKTA

Exeter–Liverpool 2–2 (2–1)

tredje omgången

1–0 Tom Nicholls (9), 1–1 Jerome Sinclair (12), 2–1 Lee Holmes (45), 2–2 Brad Smith (73).

Publik: 8 298.