”Hamrén har en vuxen klädstil”

Stjärnans märkliga recension av Lagerbäck och Hamrén

1 av 3
FOTBOLL

Vad frågar du om du får chansen att träffa en av Englands mest berömda fotbollsspelare?

Tidningen Café valde att låta Daniel Sturridge recensera Lars Lagerbäcks respektive Erik Hamréns klädstil.

– Så där skulle jag bara klä mig om jag blev tvingad, säger Sturridge om Lagerbäck.

Foto: TT
Sturridge har stort modeintresse.

Daniel Sturridge är Liverpools firade anfallsstjärna som engelsmännen hoppas ska lyfta deras landslag under sommarens EM-slutspel. För ett par veckor sedan fick svenska magasinet Café möjlighet att träffa 26-åringen i London.

”Är en vuxen klädstil”

Så vad frågar man en av Englands mest berömda fotbollsspelare? Modemagasinet valde att ta med sig bilder på Lars Lagerbäck samt Erik Hamrén till mötet för att få en recension på förbundskaptenernas klädstil.

– Det är en snygg, trendig och vuxen klädstil. Det är en tredelad kostym som sitter tajt. Klockan är snygg. Jag kommer troligen att klä mig så där någon gång i framtiden. Jag gillar det, sa Daniel Sturridge om Hamréns kostym.

”Det där är inte jag”

Lagerbäck fick inte lika fina recensioner för sin isländska landslagsjacka med tillhörande svart mössa.

– Det där är inte jag, så där skulle jag bara klä mig om jag blev tvingad. Jag tror inte att han valde de där kläderna utan han kanske var tvungen att klä sig sådär eftersom det är en del av lagets kläder, sa Sturridge.

Så vem skulle fotbollsstjärnan välja som tränare?

– Det handlar inte om kläderna man har på sig, utan om hur personen är som tränare. Därför skulle jag vilja spela för den som får mig att prestera som bäst.