Förre Barca-stjärnan förlänger med Stoke

Jagats av Liverpool och Manchester United – stannar i Stoke till 2020

Foto: TT
Bojan Krkic.
FOTBOLL

Barcelonas förre supertalang Bojan Krkic trivs uppenbarligen i Stoke.

Trots intresse från bland annat Liverpool och Manchester United har 25-årige Bojan nu skrivit på ett nytt kontrakt med Stoke som gäller till 2020.

– Fansen stöttar mig alltid – på planen, när jag var skadad och utanför arenan, säger anfallaren till klubbens hemsida.

Bojan Krkic debuterade i Barcelonas A-lag som 17-åring och blev tidigt klassad som supertalang. Men succén uteblev och Bojan lämnade storklubben.

Efter kortare sejourer i Roma, Milan och Ajax blev det till slut Stoke i Premier League som Bojan skrev på för i juli 2014.

Mark Hughes övertygade mig att komma till Stoke, han har hjälpt mig och trott på mig från början. Han följde min återhämtningsprocess noga och det är inga tvivel på att den här kontraktsförlängning är tack vare honom, säger Bojan till klubbens hemsida.

Han fortsätter:

– Jag är väldigt glad och motiverad. Stoke gav mig möjligheten att spela i en av världens mest konkurrenskraftiga liga och jag har bara tacksamma ord att säga om klubben och hur de behandlat mig sedan jag kom hit, säger Bojan.

"Jättenöjda"

Bojan har blivit en publikfavorit i Stoke och spanjoren har nu skrivit på ett kontrakt till 2020.

– När han kom till oss gjorde han klart att han ville ha en stabil period sin karriär. Det är självklart att han fått vad han var ute efter och vi är naturligtvis jättenöjda över att Bojan skrivit på ett långtidskontrakt med klubben, säger klubbens vd Tony Scholes.

ARTIKELN HANDLAR OM