”I fysisk konfrontation efter ligacupfinalen”

Uppgifter: Sterling attackerad av Liverpool-supporter

Foto: TT
FOTBOLL

Raheem Sterling fick lyfta ligacuppokalen tillsammans med sina lagkamrater i Manchester City.

Efter matchen hamnade stjärnan i en fysisk konfrontation med en Liverpool-supporter, uppger Manchester Evening News.

Det var i somras som Raheem Sterling lämnade Liverpool och flyttade till Premier League-rivalen Manchester City. Affären blev enormt uppmärksammad i England då prislappen, 49 miljoner pund, gjorde Sterling till den dyraste engelske spelaren någonsin.

Men alla var inte nöjda med affären. Liverpool-fansen var måttligt nöjda med att 20-åringen lämnade klubben efter att ha fått sitt genombrott på Anfield.

Skulle fira

När lagen möttes i söndagens ligacupfinal på Wembley buades Sterling ut av Liverpool-fansen så fort han rörde bollen. Men lokaltidningen Manchester Evening News rapporterar i dag att det blev ännu värre efter matchen.

Tidningen uppger att Sterling hamnade i en fysisk konfrontation med en Liverpool-supporter när City-truppen skulle fira titeln i en Wembley-loge efter prisceremonin.

”You fucking Judas!”

Enligt Evening News kände Sterling en arm runt sina axlar och förväntade sig en vänlig City-supporter eller lagkamrat – men mannen i fråga drog i stället stjärnan åt sidan och skrek ”You fucking Judas!” i Sterling ansikte.

Enligt lokaltidningen var mannen i fråga Liverpool-supporter och innan en chockad Sterling hunnit reagera bröt sig City-lagkamraten Kevin De Bruyne mellan tillsammans med en säkerhetsvakt.

Evening News uppger att det alltjämt är oklart Liverpool-supportern lyckades ta sig igenom säkerheten och in på ett område som krävde ackreditering.