”Försök inte reta upp mig”

Pardew irriterad efter straffen: ”Vi hade aldrig fått den”

Foto: All over press och Viasat Fotboll
FOTBOLL

Straffen i slutsekunderna sänkte Crystal Palace.

Efter matchen ilsknade tränaren Alan Pardew till.

– Om det hade varit vi hade vi aldrig fått den, säger han.

Crystal Palace tog ledningen mot Liverpool. Men efter att James Millner dragit på sig ett rött kort i den 62:a matchen vände Liverpool.

Först stod Crystal Palace-målvakten Alex McCarthy för en jättetavla som ledde fram till 1-1. Sedan fick Liverpool straff i den fjärde tilläggsminuten efter att Damien Delaneys fällt Christian Benteke med ett knä.

Benteke satte själv iskallt straffen till 2-1. Efter förlusten var Palace-tränaren Alan Pardew irriterad. 

– Jag har hört kommentarerna som tycker att det är straff, jag tycker att det är fel för han söker den. Vår spelare drar sig ur (situationen) och linjedomaren dömer den för den där knätouchen på foten i sista sekunderna av matchen, det är tufft. Det är inget som händer där, säger han till Sky Sports.

”Försökt inte reta mig”

Efter att ha fått fler frågor om straffsituationen fortsatte Pardew:

– Om det hade varit vi hade vi aldrig fått den. Jag är frustrerad för huvuddomaren såg den och gav den inte, han visste. Linjedomaren trodde att det var kontakt innan, han trodde inte att det var knät, det vet jag. Vi pratar om straffen, låt oss prata om matchen, vi borde ha fått med oss något som vi inte fick. Vi gjorde byten som inte var så bra, jag pekar finger mot mig själv och går vidare.

När Pardew sedan fick frågan om varför bytena inte var bra ilsknade han till på Sky Sports reporter.

– Låt oss inte gå in i en straffdebatt där du försöker reta upp mig. Jag är frustrerad för att vi förlorat, jag tycker att straffen är tuff, det är det jag försöker att säga och jag tycker att du ska acceptera det, sa Pardew och ville lämna intervjun.