”Arsenal-spelare har sällan egna åsikter”

Därför vill Arsenal-legendaren ha Zlatan till London

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic bekräftade intresse från Premier League inför en eventuell sommarflytt.

Arsenal-legendaren Paul Merson hoppas att det är hans gamla klubb som vill hugga.

– Han har den där arrogansen men samtidigt presterar han.

Foto: BILDBYRÅN
Merson i Arsenal-tröjan.

Engelska domen: Hit borde Zlatan gå

Zlatan Ibrahimovic har mindre än två månader kvar på sitt kontrakt med Paris Saint-Germain innan han blir bosman och kan välja och vraka bland intresserade klubbar som vill ge honom kontrakt utan att behöva betala PSG någon övergångssumma.

En av alla klubbar som uppgetts vara intresserade är Arsenal.

I helgen bekräftade Zlatan Ibrahimovic att det finns intresse från Premier League, även om han inte specificerade vilka klubbar det handlar om.

”Bättre än det de har”

En som hoppas på att ryktena om Arsenal stämmer är Arsenal-legendaren Paul Merson.

Den tidigare mittfältaren är inte sällan kritisk mot klubben han spelade för i 12 säsonger – och i sin förhoppning om att få Zlatan till Emirats lindar han även in lite kritik mot dagens Arsenal-spelare.

– Jag hade velat ha honom i Arsenal varje dag i veckan. Han är bättre än det de har. Han tar med sig sina egna åsikter och i dag ser man väldigt sällan någon Arsenal-spelare med en egen åsikt. Dessutom är han en vinnare, säger Merson till Daily Express.

”Hade älskat honom”

Engelsmän har notoriskt svårt för arroganta fotbollsspelare, men Merson menar att Zlatan kan backa upp sin arrogans med ett brett fotbollsregister.

– Han har vunnit titlar var han än har spelat. Han har den där arrogansen men samtidigt presterar han. Han är inte bara arrogant och dålig. Jag hade älskat honom i Arsenal.

Engelska domen: Hit borde Zlatan gå