Porrfilmsproducent skyddar spelarna

”Det hela är naturligtvis en lögn”

Foto: TT
De Gea.
FOTBOLL

I somras kom uppgifter om att David De Gea var indragen i en sexhärva.

Porrfilmsproducenten ”Torbe” dementerar uppgifterna kraftigt.

– Det hela är naturligtvis en lögn, säger han till okdario.com.

Några dagar före Spaniens EM-match mot Tjeckien kom uppgifter om att målvakten David De Gea var inblandad i en sexhärva. Spaniens mediapersonal stoppade då alla frågor kring det här ämnet.

Porrfilmsproducenten Ignacio Allende Fernández – även kallad ”Torbe” – greps i april, misstänkt för flera sexbrott, trafficking, utpressning och penningtvätt.

Två spelare ska ha varit på hotellrummet

I ett av fallen hävdade ett skyddat vittne – en kvinna – att hon har utsatts för sexuella övergrepp på ett hotellrum i Madrid 2012 av två spelare som ska ha tillhört Spaniens U21-landslag, enligt Marca. En av dem ska ha varit Athletic Bilbaos Iker Muniain.

David De Gea ska ha varit med och ordnat mötet med Torbe” på hotellrummet, skrev eldario.es. Men han var aldrig på hotellrummet enligt vittnet.

Dementerar att spelarna var inblandade

”Torbe” har uttalat sig i okdiario.com. Där hävdar porrfilmsproducenten att anklagelserna mot De Gea och Muniain är falska.

– Det som har skrivits om mina vänner (Iker) Muniain och De Gea. Det hela är naturligtvis en lögn. Det har aldrig funnits en fest, hon ville bara ha uppmärksamhet. Hur kan man ge henne trovärdighet när hon bara dragit massa lögner? säger ”Torbe”.

– Det har aldrig funnits några sexuella övergrepp från några spelare.

Inte kommenterat uppgifterna

De Gea, som är given förstamålvakt i Zlatan Ibrahimovics Manchester United, spelade Spaniens samtliga fyra EM-matcher. Spanjorerna åkte ut mot Italien i åttondelsfinal.

Varken Muniain eller De Gea har uttalat sig i tidningen.