Känner du igen Barças ”rånare”?

Barcelonas stjärnor iklädda "rånarluvor" för att skydda sig mot den ryska kylan

FOTBOLL

I morgon kväll ställs Zlatan Ibrahimovic och hans Barcelona mot Rubin Kazan på bortaplan i Champions League – och ikväll tränade Barça i ett iskallt Kazan.

För att skydda sig mot den bistra, ryska kylan har Barcelonas stjärnor utrustats med varsin balaklava.

– Vintern suger, säger storstjärnan Lionel Messi.

Foto: FOTO: AFP
KYLIGT Zlatan Ibrahimovic (längst till vänster) och de övriga spelarna tränar inför ödesmötet med Rubin Kazan.

Man räknar med allt ifrån nollgradigt till tio minusgrader när matchen spelas på onsdagskvällen. Barcelona, vars spelare är vana vid ett helt annat klimat, förlorade det första CL-mötet med ryssarna med 1–2 på Camp Nou.

Jämn Barça-grupp

När Barcelona under tisdagskvällen tränade var det upp emot tio minusgrader i Kazan. Champions League-gruppen är väldigt jämn mellan Inter, Barcelona, Rubin Kazan och Dynamo Kiev.

– Vädret är som det är och vi kan inte ändra på det. I stället får vi värma upp mycket bättre och stretcha noggrannare. Det gäller bara att röra på sig lite mer när det är kallt, säger Barcelona tränare Pep Guardiola.

Puyol tränade i shorts...

Många av spelarna och ledarna bar ansiktsmask och tjock dunjacka. Men backtuffingen Carles Puyol tränade i shorts. Nu är det upp till Barcelona att ordna revansch imorgon kväll.

– Men vi ska inte tänka på kylan när vi är på planen. Vi ska spela med en självsäkerhet för vi vet vad vi kan, säger Messi.