”Zlatan kan spela i Inter igen...”

Agenten Mino Raiola tror inte att Ibrahimovic blir kvar i Barça för evigt

FOTBOLL

ROM. Zlatan Ibrahimovic tillbaka till Inter?

Det är ett möjligt framtidsscenario – enligt hans agent.

– Efter sin tid i Italien skulle det vara lättare för honom att återvända till Inter, säger Mino Raiola till italienska Radio Radio.

Bara några månader har gått sedan Zlatan Ibrahimovic och Samuel Eto'o gjorde sommarens mest spektakulära klubbyte mellan Barcelona och Inter. Zlatan har bara spelat ett par månader i den spanska ligan, i klubben som många sett som den absoluta kulmen på hans karriär. Men hans agent Mino Raiola tror inte att den katalanska klubben blir svenskens slutstation.

– Zlatan är en ärlig typ som alltid har sagt att han inte vill stanna i samma klubb hela sin karriär. Jag utesluter inte att han återvänder till Italien. Med honom kan man inte utesluta något, säger Raiola till den italienska radiostationen Radio Radio.

”Kommer tröttna på Barcelona?

Något klubbyte lär dock inte finnas med i Ibrahimovics planer för den närmsta framtiden.

– Han har anpassat sig väldigt bra till sin nya klubb, men jag kan föreställa mig att han en dag tröttnar även på Barcelona, säger Raiola, som också passar på att göra en förutspåelse om vad som skulle kunna vara nästa klubbadress för sin svenske adept.

– Efter att ha spelat i Juventus och Inter skulle det vara lättare för honom att återvända till Inter.

Möter Inter på tisdag

Frågan är hur Milanoklubbens fans skulle ta emot Ibras eventuella återkomst. I Champions League-mötet mellan hans nya och gamla klubb i september fick Zlatan utstå en hel del busvisslingar och banderoller som talade om att han inte var önskad på San Siro.

På tisdag möts Barcelona och Inter igen, denna gången på Camp Nou. Zlatan och hans lagkamrater ligger en poäng efter Inter och måste troligtvis vinna matchen för att gå vidare till åttondelsfinal i Champions League.