”Barça vill ha Milans mittback – erbjuder Zlatan i ett byte”

Nästa galna rykte har fötts

Foto: AP
Thiago Silva och Zlatan byter klubb med varandra?
FOTBOLL

Det är drygt en månad kvar till transferfönstret stängs så vi har nog inte hört det sista om Zlatan Ibrahimovics framtid i Barcelona.

Det senaste spansk media har ett erbjuda är att Barcelona i sin jakt på en ny mittback erbjuder den svenska anfallaren i en byteshandel.

Just nu är det Milans Thiago Silva som är i den katalanska klubbens blickfång.

Spanska El Mundo Deportivo tog för några dagar sedan upp ryktet om att Real Madrid skulle vilja ha Zlatan Ibrahimovic.

Ett rykte som senare dementerades av Ibrahimovics agent Mino Raiola.

Men framtiden i Barcelona verkar ändå inte vara trygg för svensken. Sportbladet avslöjade igår att Raiola varit i ett hemligt möte med sportchef Andoni Zubizarreta.

Behöver en mittback

Mundo Deportivo har på söndagen presenterat en ny taktik från Barcelona som är i behov av en ny mittback nu när Rafa Marquez ser ut att lämna klubben. Sedan tidigare har de redan tappat Dmytro Chygrynskiy.

Mittbacken som Pep Guardiola ska ha spanat in nu är Milans brasse Thiago Silva och som ett försök för att få honom tänkte Barcelona erbjuda Zlatan Ibrahimovic, uppger den spanska tidningen.

Milan väntar ut

Milan har sedan länge visat sitt intresse för Ibrahimovic men affären har inte gått i hamn då de gång på gång sagt att svensken är för dyr. Enligt El Mundo Deportivo är det också en taktik. Milan känner numera att de har tiden på sig, och nu har de dessutom Thiago Silva som den perfekta spelpjäsen.

Vart detta slutar vet bara gudarna än så länge.