Besiktas transferkupp: Zlatan Ibrahimovic

Nytt galet rykte kring svensken

FOTBOLL

Här är nästa galna rykte kring Zlatan Ibrahimovic.

Enligt turkiska fotomac.com.tr försöker Besiktas nu att få till ett lån av superstjärnan.

Trumfkortet är den gemensamma sponsorn Turkish Airlines som enligt sajten är beredd att gå in och täcka hela svenskens lön.

Foto: SCANPIX

Det talas om Manchester City och Milan men nu ger sig en ny aktör in i kampen om Zlatan Ibrahmovic. Turkiska Besiktas är senaste klubben att kopplas samman med den svenske superstjärnan.

Ville ha Adebayor

Klubben har under sommaren redan gjort klart med Ricardo Quaresma från Inter och Guti från Real Madrid. Nu är en forward av världsklass nästa transfermål för tränaren Bernd Schuster.

Besiktas president ska enligt fotomac.com.tr nyligen ha besökt Manchester City för att försöka få loss Emmanuel Adebayor men fått kalla handen. Nu är nästa, så här långt hemliga namn, på önskelistan avslöjat.

Får 95 miljoner

Enligt den turkiska sajten handlar det om Zlatan Ibrahimovic. Spansk press fortsätter skriva att Barcelona försöker bli av med svensken och Besiktas erbjuder nu en lösning där klubben lånar 28-åringen kommande säsong.

Trumfkortet är Turkish Airlines som sponsrar bägge klubbarna och nu, tillsammans med M'Oil, ska vara beredda att betala hela ”Ibras” lön. Besiktas erbjuder svensken 10 miljoner euro för ett årslångt lån, omkring 95 miljoner kronor, att jämföra med Ibrahimovics lön i Barça som uppges vara 90 miljoner.

ARTIKELN HANDLAR OM