”De kan dra åt helvete”

Zlatans agent sågar spansk tidning

FOTBOLL

BARCELONA. Milan är inte tvingade att köpa ut Zlatan Ibrahimovic efter säsongen enligt spanska tidningen Sport.

Ibrahimovics agent Mino Raiolas reaktion på uppgifterna:

– Den tidningen kan dra åt helvete.

Foto: AP
Mino Raiola.

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola ger inte mycket för uppgifterna i den spanska tidningen som gör gällande att Milan inte är bundna att köpa ut Ibrahimovic efter säsongen. Ibrahimovic är på lån från Barcelona, men enligt tidigare uppgifter av kontraktstekniska skäl. Den italienska klubben uppgavs vara tvingad att köpa Zlatan för de kommande tre säsongerna när lånekontraktet går ut.

Nu skriver den katalanska tidningen Sport att Barcelonas styrelse räknar med att Ibrahimovic blir såld till Milan, men att det inte finns några hundraprocentiga garantier.

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola är mycket upprörd över uppgifterna och kommenterar sanningshalten på sitt eget vis:

– Sport är en tidning som är bra för två ändåmål; att använda när man tvättar bilen och när man torkar sig på ett annat ställe.

Vad säger du om uppgifterna, stämmer det att om Zlatan till exempel skadar sig allvarligt så kan Milan dra sig ur affären?

– Hörde du vad jag sa. Sport är en tidning man kan ha till två saker. De kan dra åt helvete, säger Mino Raiola till Sportbladet.

ARTIKELN HANDLAR OM