Raiola dementerar: ”Jag blev missförstådd”

Har aldrig sagt att Zlatan lämnar 2012

Foto: AP
FOTBOLL

I går berättade Mino Raiola att Zlatan kunde tänka sig att byta klubb efter 2012.

Det uttalandet dementerar agenten starkt nu.

– Jag sa aldrig att Ibrahimovic bara kommer att stanna i två år till hos Milan, säger Raiola.

Förra veckan berättade Zlatan Ibrahimovic att han var inställd på att avsluta sin karriär i Milan. I går lät det dock annorlunda när hans agent Mino Raiola pratade med 7Gold.

– Han kommer att göra tre klubbyten till. Det är möjligt att han stannar i Milan i fyra år tills hans kontrakt går ut, men vi kommer bestämma under 2012 hur det blir. Också beroende på resultaten, sa Raiola i intervjun.

Nu kommer det dock en dementi från agenten, som menar att han aldrig sagt det om Zlatan.

– Jag sa aldrig att Ibrahimovic bara kommer att stanna i två år till hos Milan, och om jag har sagt det så blev jag missförstådd, säger Raiola till Sky Sport 24.

– Jag menade att Ibra säkert kommer att stanna kvar kontraktet ut här i Milan, alltså i fyra år, men jag sa också att efter det behöver det inte bli så att han slutar spela.

Vara kvar karriären ut

Raiola menar att om Zlatan är intresserad och känner sig stark kan det bli ytterligare klubbadresser för svensken efter Milan.

– Trots åldern är jag säker på att han kan göra åtminstone två eller tre övergångar. Men jag vet också att han är beslutsam när det gäller att vara kvar i Milan karriären ut.