”Vill ta revansch på Guardiola”

Spansk tidning: Real kan byta Kaká mot Zlatan

Foto: AP
FOTBOLL

Milans vicepresident säger att det är ”101 säkert att Zlatan Ibrahimovic stannar”.

Trots det fortsätter ryktena och spanska El Mundo Deportivo skriver nu att Real Madrid kan byta Kaká mot Ibrahimovic i sommar.

– Om Kaká vill komma tillbaka till Milan kommer vi välkomna honom med öppna armar, säger Milans president Silvio Berlusconi till Radio Kiss Kiss.

Zlatan Ibrahimovic vann ligatiteln med Milan under sin första säsong i klubben och hyllas stort i Italien. Trots det, och försäkringar från både Ibrahimovic och Milan att anfallaren stannar, fortsätter internationell press att rapportera att svensken är på väg bort från klubben.

”Vill ta revansch på Pep”

Spanska El Mundo Deportivo har på fredagen som huvudnyhet på sin nätsajt att Real Madrid och Milan kan byta brassen Kaká och Ibrahimovic. Enligt tidningen vill den 29-årige svensken återförenas med José Mourinho, som han hade som manager i Inter, och dessutom ta revansch på Barcelonas Pep Guardiola.

Milan har en klausul i låneavtalet med Barcelona som gör att de kan köpa loss Ibrahimovic i sommar för 216 miljoner kronor. Kaká uppges samtidigt värderas till 225 miljoner kronor av Real vilket gör en rak bytesaffär aktuell. Madrid-klubbens president Florentino Perez sägs ändå tveka på grund av Zlatans hetsiga humör som resulterat i två onödiga avstängningar under våren.

”Klausul kan stoppa affären”

Ryktena kommer trots Milans ihärdiga uttalanden från Milan-lägret att Ibrahimovic inte kommer att lämna klubben.

– Ibrahimovic stannar i Milan med 101 procents säkerhet, säger vicepresidenten Adriano Galliani i dagens Sportbladet.

Enligt El Mundo Deportivo kan den italienska klubben ändå ändra sig om en affär innebär att ikonen Kaká återvänder till Milano.

– Han är en extraordinär man. Om Kaká vill komma tillbaka till Milan kommer vi välkomna honom med öppna armar, säger Milans president Silvio Berlusconi till Radio Kiss Kiss.

Något som ytterligare talar emot en eventuell bytesaffär är att Barcelonas tidigare uppgetts ha skrivit in en klausul i avtalet med Milan kring Zlatan Ibrahimovics transfer som gör att svensken inte kan säljas till Real Madrid. Det är samtidigt obekräftade uppgifter.

ARTIKELN HANDLAR OM