Budet på Ibra och Silva: En halv miljard

PSG redo bjuda på Milans superstjärnor

FOTBOLL

Paris Saint–Germain ger inte upp. Enligt uppgifter från Frankrike förbereder klubben ett jättebud på Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva.

– Allt är möjligt här i livet, säger vicepresidenten Adriano Galliani.

Precis när vi trodde att övergångsryktena rörande Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva och Paris Saint-Germain var över börjar allting om igen. Franska tidningen L'Equipe skriver i dag att PSG vägrar ge upp. Enligt uppgifter till tidningen ska huvudstadsklubben förberedda ett bud på 60 miljoner euro, nära en halv miljard kronor, för att kunna locka Milan att sälja sina båda stjärnor.

– Inga förhandlingar är inledda, men en dörr kan ha öppnats i Milano, uppger en källa till den franska tidningen.

"Allt är möjligt"

Milans vicepresident, Adriano Galliani, pratade tidigare i veckan på en presskonferens och kom då med tvetydiga uttalanden rörande de båda spelarna.

– Allt är möjligt här i livet, marknaden är i ständig rörelse. Det betyder inte att de (Silva och Ibrahimovic) kommer att lämna. Jag menar bara att allt är möjligt – saker kan hända som du kanske inte förväntat dig.

Thiago Silva ryktades vara ytterst nära en flytt till den franska huvudstadsklubben tidigare i somras, men efter högljudda protester ifrån bland annat klubbens supportrar tackade Milan nej till ett bud på 46 miljoner euro. Brassen signerade därefter ett nytt femårskontrakt och alla diskussioner rörande hans status väntades därmed vara avslutade. Men nu tycks allt blåsa igång igen.

"Problemet är inte Milan"

Milan har länge ryktats ha det tufft ekonomiskt och kan därför vara tvungna att sälja sina storstjärnor för att få loss pengar. Något som enligt Galliani gäller för hela Italien.

– Jag upprepar, vi är för långt efter spanjorerna. Det sa jag för ett par år sen. Vi måste glömma snacket om stora namn. Italien har förändrats som land och den ekonomiska situationen likaså. Problemet är inte Milan, utan hela den italienska fotbollen.