Raiola: ”Vi arbetar fortfarande på det”

Zlatans agent bekräftar att endast detaljer återstår

Foto: AP
Mino Raiola kastar ljus på PSG-affären.
FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola bekräftade på söndag att parterna fortfarande kämpar för att få till 30-åringens övergång till Paris Saint-Germain.

– Inget är färdigt än. Vi arbetar fortfarande på det, säger Raiola.

Agenten Mino Raiola bekräftar att Zlatan Ibrahimovic är mycket nära en flytt till PSG och pratar som om övergången vore klar.

Raiola väljer även att skicka en känga till Serie A.

– Zlatan kommer att göra Ligue 1 mer intressant och hans flytt kommer att försämra Serie A. När Zlatan lämnar kommer det inte finnas några stora spelare kvar i italiensk fotboll, säger han till l'Équipe.

Svensken är fortfarande en Milan-spelare men Raiola berättar att de just nu slipar på de sista detaljerna.

– Jag insisterar på en sak: I ett kontrakt är alla detaljer viktiga och alla viktiga saker är detaljer, trots allt, säger han.

Raiola, som nu ska ha lämnat franska huvudstaden för att återvända på måndag, är dock fortsatt hoppfull att affären kommer att bli av.

– Men jag hoppas verkligen på att nå en överenskommelse med PSG, fortsätter han.

”Zlatan bäst i världen”

Franska ligue 1 är kanske inte lika glamorös som serie A men Zlatan har enligt Raiola inga problem med att flytta till Paris.

– Om Zlatan skulle ha några problem med att flytta till Frankrike så skulle jag inte behöva spendera tre dagar i Paris. Jag älskar Leonardo. Men inte så mycket att jag vill spendera tre dagar på hans kontor bara för att dricka kaffe, säger han.

Han menar också att PSG är på väg att värva världens bästa spelare.

– Vi pratar och förhandlar. För mig är Zlatan bäst i världen. Han kan få en arena att explodera. Han är stark, elegant och teknisk. Jag hoppas att den franska publiken kommer att uppskatta honom.

Sedan tidigare har Zlatan Ibrahimovic spelat i ligor i Sverige, Holland, Italien och Spanien.