Zlatan: ”Du är ett skämt!”

Det sa Zlatan Ibrahimovic till domaren efter missräkningen

1 av 13 | Foto: BILDBYRÅN
FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic var rejält irriterad efter att PSG bara fick oavgjort i söndags.

31-åringen stannade kvar på planen i flera minuter efter slutsignalen och förde en hetlevrad diskussion med den franske domaren.

– Du är ett skämt, sa han bland annat.

Efter att svensken iskallt chippade in 2-0 på straff vände matchbilden helt i söndags.

Saint Étienne växlade upp, tog över och spelade lätt förbi PSG:s mittfält. Det resulterade i två mål och varsin pinne för de två topplagen.

Efter matchen var PSG-spelarna, bland annat David Beckham och Zlatan Ibrahimovic, rejält arga på domaren – och allt gick ut i den franska tv-sändningen.

– Kan du inte prata? Vet du vad? Du är ett skämt. Vet du vad ett skämt är? sa Zlatan irriterat till domarna, framför franska Canal Plus kameror.

Trampade på Silvas ben

PSG-spelarnas irritation grundade sig på två incidenter under matchen.

I samband med Saint Étiennes kvitteringsmål stod brassen Brandao för en ful stämpling på landsmannen Thiago Silva, som kunde ha slutat illa. När matchen sedan gick mot sitt slut fick PSG en frispark, men David Beckhams försök stannade på den, något tidigt, utrusande muren.

”Vi gör alla misstag”

Zlatan själv tonade ner bråket med domaren.

– Ja, men det är normalt. Vi gör alla misstag, domaren också, han är mänsklig som vi spelare. Det var ­bara vanligt prat precis som vi pratar nu, har vi inte rätt att prata kanske? Domaren sa till mig att lugna ner mig och jag sa till honom att ­göra samma sak, sa han efter matchen.

Trots de ”tappade” poängen leder huvudstadslaget Ligue 1 med fem poäng före Lyon.