Zlatan: Jag har fått ett positivt besked

Svensken efter undersökningen

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic är på väg tillbaka.

På tisdagens undersökning fick 32-åringen beskedet att säsongen inte är över.

”Allt ser bra ut och går det enligt planerna kommer jag snart att vara tillbaka på planen!”, skriver svensken i sin app Zlatan Unplugged.

Foto: PONTUS ORRE
Zlatan Ibrahimovic.

Det var i den första kvartsfinalen av Champions League mot Chelsea som Zlatan Ibrahimovic skadade låret. Den första prognosen talade för att anfallaren ändå skulle kunna avsluta säsongen med PSG.

”Fått positivt besked”

På tisdagen undersöktes 32-åringen återigen i Paris och beskeden var positiva. Rehabiliteringen går bra och Ibrahimovic har fortfarande möjlighet att vara tillbaka innan PSG:s ligasäsong avslutas den 17 maj.

”Har just genomgått läkarundersökningen och fått positivt besked. Allt ser bra ut och går det enligt planerna kommer jag snart att vara tillbaka på planen!”, skriver Zlatan i appen Zlatan Unplugged.

”Kommer inte ta några risker”

Tidigare under dagen höll managern Laurent Blanc presskonferens. Han sa då att klubben inte kommer ta några risker och stressa sin anfallsstjärna.

– Målet har hela tiden varit att han ska spela innan säsongen är över. Vi har fått positiva signaler kring hans framsteg men försiktighet är viktigt. Vi kommer inte att ta några risker med honom för att undvika bakslag. Vi vet mer i slutet av veckan men jag tror att han är frisk i slutet av säsongen, sa Blanc.

FAKTA

PSG:s återstående program:

23 april: Evian (h)

27 april Sochaux (b)

7 maj: Rennes (h)

10 maj: Lille (b)

17 maj: Montpellier (h)

PSG leder ligan med sju poäng före Monaco som har en match mer spelad.