De gör Zlatan sällskap på VIP-läktaren i kväll

1 av 4
Jay Z och Beyonce kommer att vara på plats.
FOTBOLL

David Beckham är i stan för att se sina gamla lagkamrater i Paris SG ta sig an Barcelona i kväll.

Enligt l'Equipe kommer även bland andra Jay Z och Beyonce att vara på plats på Parc des Princes.

Det vankas en riktig stormatch i Champions League när Paris SG tar emot Barcelona hemma på Parc des Princes i kväll. Svenske stjärnan Zlatan Ibrahimovic missar matchen som följd av den hälskada som redan hållit honom borta från spel i ligamatcherna mot Caen och Toulouse.

I stället kommer Zlatan att få följa den så viktiga matchen från läktaren. Och eftersom det är en stormatch kommer han att ha sällskap av en del andra stjärnor.

Behöver poäng

Enligt franska tidningen l'Equipe kommer tidigare PSG-spelaren David Beckham att finnas på plats i kväll. Även Jay Z och Beyonce – som är i Paris som en del av deras On The Run-turné – kommer att finnas på plats.

Frankrikes förre president Nicolas Sarkozy kommer att göra landets nuvarande premiärminister Manuel Valls sällskap på läktaren.

Efter att ha kryssat mot holländska Ajax i den första omgången av Champions League är den franska huvudstadsklubben i behov av poäng. På Cypern ska Ajax försöka ta sig förbi PSG i gruppen genom att vinna mot cypriotiska APOEL Nicosia.