”Som spelare är Zlatan en katastrof”

Förre PSG-anfallarens känga mot Ibrahimovic

Foto: Bildbyrån
Zlatan Ibrahimovic.
FOTBOLL

Bland PSG-fansen är Zlatan Ibrahimovic en hjälte.

Men förre PSG-anfallaren Nicolas Ouédec har inte mycket till övers för svensken.

– Han är irriterande, skriker alltid efter bollen och klagar.

8 spelare som bråkade med Zlatan – vad hände sen?

Zlatan Ibrahimovic har blivit en vattendelare i Frankrike – särskilt efter utbrottet mot domare Lionel Jaffredi och Frankrike efter förlusten mot Bordeaux förra månaden.

Medan fotbollsprofiler som Raymond Domenech och Thierry Henry ridit ut till försvar för den svenske PSG-stjärnan finns det andra profiler som varit hårdare i sitt omdöme.

Nu det förre PSG-anfallaren Nicolas Ouédec som ifrågasätter Zlatans personlighet. I en intervju med franska So Foot blickar Ouédec tillbaka på träningar som dagens PSG-stjärna nog inte glllat.

– Vi tränade utan boll framför målet. Vi använde varandras förnamn för att ”passa” bollen. Det hjälpte oss med spelförståelse och positionsspel.

Spelade en säsong

Det är en övning som Ouédec alltså inte tror att Zlatan uppskattat.

– Jag kan inte se en spelare som Ibrahimovic göra det. Han är irriterande, skriker alltid efter bollen och klagar. Som spelare är han en katastrof, säger han till So Foot.

Medan Zlatan Ibrahimovic är inne på sin tredje säsong lossnade det aldrig för Ouédec under hans enda säsong i klubben. Desto mer framgångsrik var han under sina sju år i Nantes, då han även hann med att spela sju landskamper för Frankrike.

8 spelare som bråkade med Zlatan – vad hände sen?