”Skam för fotbollen”

Zlatan: Blivit ännu gladare om jag hade blivit avstängd resten av säsongen

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic stängs av i totalt fyra matcher för sitt utbrott efter 2-3-förlusten mot Bordeaux.

I sin app rasar nu 33-åringen själv mot domen.

– Jag blev glad för att det är ett bevis på det jag har pratat om. Nu kan folk få se det själva, med sina egna ögon istället för att jag behöver säga det, säger Zlatan.

Strax efter klockan 23.30 på torsdagen meddelade franska ligans disciplinära kommitté att Zlatan Ibrahimovic stängs av i fyra matcher för utbrottet mot domaren Lionel Jaffredo efter 2-3-förlusten mot Bordeaux förra månaden. PSG har reagerat med ilska och antyder att det finns en konspiration mot Ibrahimovic.

”En skam för fotbollen”

Nu svarar 33-åringen själv.

– Jag blev glad för att det är ett bevis på det jag har pratat om. Nu kan folk få se det själva, med sina egna ögon istället för att jag behöver säga det. Hela situationen har blivit till ett skämt, löjligt, och oprofessionellt. En skam för fotbollen. Jag hade blivit ännu gladare om jag hade blivit avstängd resten av säsongen så att jag redan nu hade kunnat dra på semester, säger Zlatan Ibrahimovic i sin app Zlatan Unplugged.

”Inget att komma med”

PSG-anfallaren menar att han borde ha friats helt.

– Det finns inget att komma med. Mina ord är inte riktade mot domaren, vi har pratat helt normalt och han har bekräftat det. Hade det varit riktat mot domaren hade jag väl bett om ursäkt till honom när jag gjorde det.