Tränaren rasande på ligapresidenten

1 av 3
Ghislain Printant.
FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic sänkte Bastia och sköt hem PSG:s andra titeln för säsongen i går. Men efteråt var inte alla nöjda.

Motståndarnas tränare, Ghislain Printant rasade mot ligapresidenten Frédéric Thiriez.

– Skandal. Jag tror inte att han kan se sig själv i spegeln i morgon, säger han.

Paris Saint-Germain krossade Bastia med 4-0 i den franska ligacupfinalen på Stade de France i går. PSG:s superstjärna Zlatan Ibrahimovic stod för två mål och en assist när den andra titeln för säsongen bärgades. Men efter matchen ska ligapresidenten Frédéric Thiriez ha ignorerat Bastiaspelarna. Något som har fått tränaren Ghislain Printant att se rött.

”Vi har inte fått den respekt vi förtjänar”

Bastiaspelarna ska enligt RMC Sport ha blivit ignorerade både före och efter matchen. Något Printant var allt annat än nöjd med.

– Jag blev chockad när jag fick höra det. Vi har inte fått den respekt som vi förtjänar och det gör verkligen ont att konstatera, säger tränaren.

Bastia fick en tung start på matchen efter att Sebastien Squillaci rivit ner Lavezzi och gett PSG straff, samtidigt som han visades ut.

– Mina spelare, våra fans, alla som jobbar med klubben, inklusive jag själv, kan se oss i spegeln i morgon. Det kan inte Thiriez. Det är skandal. Han har straffat oss och om vi skulle få straffa honom skulle han inte få sitta kvar på sin post som chef över fotbollen, säger Bastiatränaren.