Attacken: ”PSG borde sparka Ibrahimovic”

”Har en kikärta innanför pannbenet”

Zlatan på läktaren i helgen när PSG krossade Lille med 6–1.
FOTBOLL

Avstängde Zlatan Ibrahimovic hejar numera fram PSG från läktaren.

Då passar tidigare franske landslagsmålvakten Jean-Paul Bertrand-Demanes på att gå till rasande attack mot svensken.

– Om Paris vill utvecklas borde de sparka honom. Han är dum som en kvast, säger han.

De bråkade med Zlatan – vad hände sen?

Zlatan Ibrahimovic har under denna, sin tredje säsong hos Paris SG skaffat sig en del kritiker. Lång skadefrånvaro, avstängningar, Frankrike-sågning och ett PSG som spelar bättre än tidigare utan sin svenska stjärna har fått vissa fransmän att ifrågasätta Zlatans framtid i laget.

Efter att PSG krossat Lille 6-1 i helgen med svensken på läktaren är Frankrikes tidigare landslagsmålvakt Jean-Paul Bertrand-Demanes den senaste i raden att kritisera PSG-stjärnan. Och han skräder inte sina ord.

”Behöver en lusing”

– Jag gillar honom inte. Folk får honom att tro att han är smart, men han är korkad. Han är stark bland de svaga. Vi ser honom inte vara stark mot Suarez eller Messi. Men han gör ett hattrick mot Nancy, säger Bertrand-Demanes i en intervju med l'Equipe.

Den förre Nantes-trotjänaren ser bara en lösning på PSG:s problem att hävda sig på allvar ute i Europa.

– Om Paris vill utvecklas borde de sparka honom. Han är Paris problem. Det går inte att be honom att spela med någon i anfallen eftersom han är dum som en kvast (franskt uttryck reds anm.). Precis som Thauvin (Florian, Marseille reds anm.) så behöver såna här killar en lusing. De har en kikärta innanför pannbenet och tror att andra människor är korkade, säger Bertrand-Demanes.

De bråkade med Zlatan – vad hände sen?