”Zlatan skulle precis ta på sig byxorna...”

Domaren avslöjar ny Zlatan-klassiker

1 av 2 | Foto: Scanpix
Zlatan på skojhumör.
FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic gillar att skämta till det.

Danske toppdomaren Kenn Hansen berättar om hur svensken drev med honom inför en landskamp – och drar själv ett märkligt skämt om Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic har stått för många klassiska upptåg genom karriären. Nu avslöjar danske toppdomaren Kenn Hansen en ny klassiker signerad svensken.

Hansen har precis avslutat sin domarkarriär för att satsa på civilkarriären och det är i en intervju med danska tidningen Euroman som han summerar sin karriär, och nämner Zlatan-händelsen.

”Log det där breda leendet”

Hansen berättar om en karriär som han känner varit skandalfri, och att han aldrig stått för någon brutal domartabbe.

– Men det var en gång som Zlatan ställde mig helt och hållet under den obligatoriska utrustningskontrollen. Jag kom in i svenskarnas omklädningsrum innan matchen där spelarna ska visa sina fotbollsskor för inspektion, säger Hansen enligt Ekstrabladet och fortsätter:

– Zlatan skulle precis ta på sig sina byxor, han log det där breda leendet och visade förstås upp sina badtofflor i stället för fotbollsskorna.

”Ett stort Zlatan-fan”

Hansen passar sedan på att bjuda på ett betydligt mer märkligt skämt när han berättar om vad som hände efter matchen:

– Där fick han mig fan. Det stod 1-0 till honom. När jag kom hem kvitterade jag dock, för då berättade jag för min flickvän – som är ett stort Zlatan-fan och tycker att han är en riktig karl – att han inte har särskilt stor snopp. Så då stod det 1-1.

Tidningen Ekstrabladet, som ändå hoppats att nakenscenen var sann, hade ingen lycka när de pressade Hansen på händelsen.

”Jag har inte sett någon naken, men i krig och kärlek är allt tillåtet :)”, skriver domaren i ett sms till tidningen.