"Det är hans dröm. Och det är vår dröm"

Thiago Silva vill göra allt för att hjälpa Zlatan i jakten på CL-titeln

Foto: TT
FOTBOLL

Zlatan saknar en titel på klubblagsnivå.

Lagkamraten Thiago Silva hoppas kunna hjälpa svensken att lyfta den pokalen.

– Det är hans dröm. Och det är vår dröm, säger försvararen enligt fourfourtwo.com.

Zlatan Ibrahimovic har länge varit på jakt efter Champions League-titeln – men gång på gång fått se andra spelare lyfta den åtråvärda pokalen.

Hans lagkamrat och PSG-kaptenen Thiago Silva talar nu gott om svensken och hans jakt på titeln.

"Speciell personlighet"

– Zlatan har en speciell personlighet. På varje träning vill han vinna. Det är något positivt. Och det andra som slår mig när jag tittar på honom är hans personlighet. När han säger något säger han det till dig. Ganska ofta pratar spelare bakom ryggen på dig. Så jag tycker att det Zlatan gör är väldigt positivt. Han har en stark personlighet men folk framför TV:n tror att han är arrogant. Han är inte arrogant, säger Silva.

"Skulle göra vad som helst"

Brasilianaren berättar att han har en stor önskan, inte bara att vinna Champions League själv, utan att få göra det med just Zlatan.

– Jag hoppas att han kan avsluta sin karriär med en Champions League-titel. Det är hans dröm. Och det är vår dröm. Jag skulle göra vad som helst för att hjälpa honom vinna Champions League, säger 31-åringen.

Första hindret för Ibrahimovic och Silva i årets Champion League-slutspel står Chelsea för när lagen möts i den första av två åttondelsmöten den 16 februari i Paris.