”Jag hoppas att du ser det här, Zlatan”

Avslöjar svenskens upptåg vid sidan av planen

1 av 3 | Foto: TT
Zlatan har redan gjort tre mål i Unted-tröjan
FOTBOLL

Paul Pogba kom till Manchester United som fotbollshistoriens dyraste spelare.

Väl där väntade en glad svensk full av upptåg.

– Sättet han pratar på... Jag är Zlatan, säger Pogba med ett gapskratt till Sky Sports.

Paul Pogba har återvänt till Manchester United från Juventus. Tillsammans med de andra nyförvärven Zlatan Ibrahimovic, Henrich Mchitarjan och Eric Bailly samt tränaren José Mourinho förväntas 23-åringen förvandla United till en titelkandidat igen.

”Måste alltid säga något”

I en intervju med Sky Sports Thierry Henry avslöjar Pogba nu hur Zlatan tagit den unge fransmannen under sina vingar. På sitt vanliga sätt.

– Han älskar att skämta. Så fort vi träffas måste han säga något. Om mina skor, om mitt hår. Haha. Och sätter han pratar också...

– Zlatan Ibrahimovic, bokstaverar Pogba med mörk röst och fortsätter:

– ”I am Zlatan”.

Sen vänder sig Pogba mot kameran med ett gapskratt.

– Jag hoppas att du ser det här och tänker på mig.

”Skrattade åt min kombination”

Pogba avslöjar också att Ibrahimovic framförallt uppmärksammat de kampsportvideos fransmannen publicerade från sin semester i USA (se botten av artikeln). Bilder den 34-årige svensken, själv inbiten älskare av bland annat MMA, haft åsikter kring.

– I dag tränade jag och han skrattade åt min kombination på Instagram, när jag tränade boxning under min semester. Han sa ”det här och det där. Vad är det?! Kom igen, det räcker med ett slag. Det är allt. Du behöver inte göra allt det där”. Och sättet han snackar på är bara roligt. Han är en väldigt bra kille.

Att döma av bilderna råder det stor harmoni i Manchester United inför hemmapremiären mot Southampton klockan 21:00 på fredagskvällen. Pogba uttalar också en stor glädje över att ha sällskap av Zlatan Ibrahimovic, som av fransmannen fått smeknamnet ”Thor”, i laget.

– Det är alltid bra att spela med med stora spelare. Jag hade tur att spela med stora spelare i ”Juve” också. För att lyckas med stora saker måste du ha stora spelare.

Se hela Sky Sports intervju med Pogba (Obs: Extern länk)

ARTIKELN HANDLAR OM