Jättetabben: Hälsa Tevez välkommen

Uppges få 406 miljoner i lön

Foto: BILDBYRÅN OCH PSG:S HEMSIDA
Carlos Tevez.
FOTBOLL

Här avslöjar Paris Saint-Germain att Carlos Tevez är klar för klubben – av misstag.

”Carlos Tevez är i Paris. Skicka ditt välkomstmeddelande till oss” stod att läsa i en artikel på klubbens hemsida.

Artikeln raderades efter en halvtimme men enligt The Sun har 27-åringen erbjudits ett kontrakt värt totalt 406 miljoner kronor av PSG.

”Carlos Tevez är i Paris. Skicka ditt välkomstmeddelande till oss”. Den texten fanns utskriven i en artikeln på franska Paris Saint-Germains hemsida. I en halvtimme på fredagskvällen låg artikeln uppe innan den togs ner, men adressen är fortfarande sökbar på PSG:s sajt.

88 miljoner i ren bonus

Att tolka av den franska klubbens förberedelser är en affär med Manchester Citys anfallare nära. Sedan övergången till Milan föll har det ryktats om att just PSG blir nästa klubbadress för Tevez.

Enligt The Sun har anfallaren erbjudits ett 3,5 år långt kontrakt med en årslön på 106 miljoner kronor. Utöver det är argentinaren också lovad 88 miljoner kronor i en rak bonus om han skriver på för fransmännen.

”Hoppas hitta en lösning”

Artikeln på PSG:s hemsida är som sagt raderad och ingen av klubbarna har bekräftat att affären skulle vara klar. Däremot flaggade Paris-klubbens manager Carlo Ancelotti tidigare under fredagen för att Tevez är en möjlig värvning.

– Alla vet att vi vill ha en anfallare. Carlos Tevez är en fantastisk möjlighet för oss att få en fantastisk anfallare. I dag spelar inte Tevez för Manchester City. Men han vill spela. Vi hoppas att vi kan hitta en bra lösning, säger Ancelotti.

ARTIKELN HANDLAR OM