”Nasri och Ribery kan gå till PSG”

Flaggar för framtida affärer

Foto: AP
FOTBOLL

Paris Saint-Germain kan bli en seriös utmanare i Fotbollseuropa.

Det säger agenten Jean-Pierre Bernes som hävdar att hans klienter Franck Ribery och Samir Nasri kan lockas av PSG.

– Det handlar om val av livsstil, säger Bernes till France Football.

Ett nyrikt Paris Saint-Germain lyckades under sommaren locka Javier Pastore och Jeremy Menez till Paris och har i vinter försökt värva både Alexandre Pato och Carlos Tevez. Nu frågar sig många om projektet i Frankrike verkligen kan göra PSG till en allvarlig utmanare även i Champions League?

”Närmare sina familjer”

Ja, säger agenten Jean-Pierre Bernes som bland annat har nämnda Menez, Bayern Münchens Franck Ribery och Manchester Citys Samir Nasri sitt stall.

– PSG kan värva Nasri och Ribery. Det handlar om val av livsstill som kan leda till att de väljer Paris. Att återvända hem och komma närmare sina familjer, säger Bernes till France Football.

”En sentimental sida”

Den franska klubben styrs numera av Leonardo som sportchef och legendariske tränaren Carlo Ancelotti. Enligt Bernes kan PSG därmed inte bara locka med skyhöga löner utan också sportsliga utmaningar och goda livsmöjligheter.

– Juventus försökte få Menez och det var inget dåligt val men det fanns också en sentimental sida. Jeremy har alltid gillat Paris. Han kom inte hit för pengar.

ARTIKELN HANDLAR OM