”Bomben: Till PSG för 400 miljoner”

Uppges ha blåst United och Inter på superlöftet

Foto: GETTY
Lucas Moura.
FOTBOLL

Paris Saint-Germain fortsätter att spänna musklerna.

Enligt brittisk, italiensk och brasiliansk media har klubben nu gjort klart med superlöftet Lucas Moura från Sao Paulo.

– Det kan hända något när som helst, säger Sao Paulos ordförande Juvenal Juvêncio enligt Gazzetta dello Sport.

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson har tidigare bekräftat att klubben är intresserad av Sao Paulos Lucas Moura.

– Vi har visat intresse men just nu är ingenting klart. Vi kan inte säga att han är vår spelare, har Ferguson sagt enligt Guardian.

Undersöks efter Sverige-besök

Även Inter har flörtat med brassen men nu uppges de två storklubbarna bli blåsta på 19-åringen. I tidningar över hela världen rapporteras på måndagen att mittfältaren, som just nu spelar OS med Brasilien, är klar för franska Paris Saint-Germain.

Brittiska Daily Mail, italienska Gazzetta dello Sport samt Sky Sport Italia och brasilianska jättar som Globoesporte skriver alla att PSG vunnit kampen med ett bud på motsvarande drygt 400 miljoner kronor.

Lucas Moura uppges skriva på ett femårskontrakt med den franska klubben och ska genomgå den medicinska undersökningen efter Brasiliens vänskapsmatch mot Sverige den 15 augusti på Råsunda.

Lockas inte av Manchester

PSG har just nu för många spelare från länder utanför EU för att ha plats med Lucas Moura i truppen men enligt goal.com har backen Milan Biševac ansökt om franskt medborgarskap vilket förväntas bli beviljat i dagarna.

Sao Paulos ordförande Juvenal Juvêncio förnekar att en affär är klar men bekräftar att 19-åringen kan lämna klubben inom kort.

– Det finns inga nyheter om Lucas just nu men det betyder inte att det inte kan hända något. Den här situationen kan förändras när som helst. Allt är möjligt, säger Juvêncio enligt Gazzetta dello Sport.

Brasilianska Globoesporte skriver att Lucas Moura valde PSG då han inte lockas av Manchester som stad.

ARTIKELN HANDLAR OM

Ligue 1