”PSG:s nya drömplan: Zlatan och Balotelli”

Mancini: Han måste jobba hårdare

Foto: SCANPIX
Zlatan Ibrahimovic och Mario Balotelli.
FOTBOLL

”Vi är i kris” sade managern Carlo Ancelotti efter PSG:s 1-2-förlust hemma mot Rennes.

Nu uppges klubben vilja bilda ett nytt drömanfall med Zlatan Ibrahimovic och Manchester Citys Mario Balotelli.

Mario Balotelli är i City-managern Roberto Mancinis frysbox. Den strulige 22-åringen fick inte ens plats i truppen till 5-0-segern Aston Villa.

– Han har inte jobbat tillräckligt hårt de tre senaste dagarna. Det är anledningen och det har jag sagt åt honom, sa Mancini enligt The Mirror.

”Måste jobba hårdare”

– Mario måste jobba hårdare. Om en spelare inte jobbar tillräckligt hårt är det svårt honom att spela på den här nivån. Det du gör på träning är också det du gör på match och alla spelare måste jobba hårt. Först efter det kan de spela bra i matcherna.

Nu uppges Mario Balotelli vara på väg bort från Manchester. Nära vännen Patrice Evra uppgav nyligen att italienaren inte trivs i staden och Milan ska ha visat ett starkt intresse.

Kostade 425 miljoner

Enligt goal.com kan dock Paris Saint-Germain vara det hetaste alternativet. Den franska klubben ska redan i somras ha hört sig för om Balotelli men skrämts bort av Citys prislapp på motsvarande 425 miljoner kronor.

Nu ska klubben vara beredda att göra ett nytt försök om City bestämmer sig för att släppa Balotelli. Carlo Ancelotti ska enligt sajten vilja bilda ett nytt anfallspar med gamla Inter-kompisarna Zlatan Ibrahimovic och Balotelli.

Detta efter lagets skakiga form utan Ibrahimovic där det bland annat bara blev 1-2, trots spel med två man mer, mot Rennes.

ARTIKELN HANDLAR OM