”Ronaldos sms öppnar för PSG”

Franska radiokanalen RMC om Ronaldo

Foto: AP
FOTBOLL

Ryktena om Cristiano Ronaldo och Paris Saint-Germain fortsätter.

Nu rapporterar franska RMC att Ronaldo själv öppnat för en övergång.

”Jag går hellre till PSG än förlänger mitt kontrakt med Real Madrid”, påstås portugisen ha skrivit i ett sms till en spansk journalist skriver Daily Mail.

Efter uttalandena om att han ”är lite ledsen” efter segern mot Granada i september har det spekulerats kring Cristiano Ronaldos framtid. Ett av de hetaste spåren påstås vara Paris Saint-Germain.

”Inte talat med Real”

Nu rapporterar franska RMC, enligt Daily Mail, att de sett ett sms från Ronaldo som öppnar för affären. Radiokanalen påstår att 27-åringen skrivit att han ”hellre går till PSG än förlänger med Real Madrid” i ett sms som stationens journalister sett.

Uppgifterna bekräftar i så fall det spanska AS skrivit kring Ronaldos framtid men som hela tiden dementerats från officiellt håll.

– Jag har inte talat med någon från Real Madrid. Cristiano Ronaldo är en bra spelare, men han spelar för Real Madrid, sa PSG:s ägare Nasser Al Khelaifi i början av november.

"Budet: 1,06 miljarder"

Manchester Uniteds Sir Alex Fegruson har samtidigt avfärdat möjligheten för en engelsk klubb att köpa Ronaldo.

– Hur mycket tror du att han är värd? Han är definitivt oköpbar. Vem har råd med honom? Kanske ryssarna. Men tror du att han skulle gå till Ryssland? Han klagade på vädret här, tänkt dig då mitt i vintern i Ryssland, har Ferguson sagt.

Enligt Daily Mail, som hänvisar till ”rapporter i Frankrike och Spanien”, är PSG redo att betala 100 miljoner pund, motsvarande 1,06 miljarder kronor, för Ronaldo. Uppgifterna är obekräftade.

ARTIKELN HANDLAR OM