Zlatans första pass efter semestern

Först av alla på plats – möte med presidenten väntar

FOTBOLL

PARIS. Här avgörs Zlatans Ibrahimovics framtid.

Sportbladet är på plats i Paris och följer supersvenskens kanske sista vecka med PSG.

I kväll kommer Zlatan genomföra ett möte med klubbens president, Nasser al-Khelaifi.

Under morgonen anlände Zlatan Ibrahimovic till Clairefontaine, franska fotbollsförbundets välrenommerade talangakademi utanför Paris.

Akademin ligger i en pittoreskt förort ett par mil söder om stan och de många gräsplanerna omges av lummig lövskog och behagliga miljöer.

Paris Saint-Germain är där för att under ett par dagars träningsläger för att slipa formen inför matchen mot Hammarby i Stockholm på tisdag. 

I dag avbröt Zlatan sin semester och anslöt till laget. Zlatan anlände till Clairefontaine först av alla under förmiddagen, och genomförde ett träningspass på 90 minuter.

Det blir svenskens första träff med nye tränaren Laurent Blanc, som Zlatan sägs ha ett mindre avslappnat förhållande till.

Då avgörs Zlatans öde

I kväll ska vår landslagskapten genomföra ett formellt möte med presidenten Nasser al-Khelaifi. Där och då sägs Zlatans öde avgöras. Blir han kvar i klubben? Vad betyder prestigevärvningen av Edinson Cavani för Zlatan? Vill han till Real Madrid, Manchester City eller Italien?

Sportbladet är på plats i Paris och på Clairfontaine även under morgondagen. Då har PSG en öppen träning för medierna, och sedermera en presskonferens med Laurent Blanc. Där väntas tränaren svara på frågor om Zlatans framtid i klubben.