Tillbaka i Paris – nu straffas stjärnduon

Uppgift: Kom för sent – nu väntar löneavdrag

Foto: AP
FOTBOLL

Tillbaka vid PSG:s träningsanläggning.

Men Ezequiel Lavezzi och Edinson Cavani dök upp för sent – och kallades till möte med tränaren Laurent Blanc.

Enligt Leparisien kan duon vänta sig bestraffning.

Ezequiel Lavezzi och Edinson Cavani är två spelare som ryktas bort från Paris Saint-Germain. Och spekulationerna blev knappast mindre av att den offensiva duon missade lagets träningsläger i Marocko.

”Viktigt med familjen”

Lavezzi fick ledigt på grund av ”familjeskäl” men syntes samtidigt befinna sig på lyxsemester med sin flickvän. Walter Guglielmone har i sin tur försvarat sin halvbor, Edinson Cavanis, frånvaro med samma motivering.

– Edi återvände till Uruguay efter den sista ligamatchen. Han stannade där och passade på att umgås med sin familj, sina två söner Lucas (2) och Bautista (4). Sedan skilsmässan träffar han dem nästan aldrig, och alla sydamerikanska spelare vet hur viktigt det är att vara med familjen över jul, har Guglielmone sagt.

”Får löneavdrag”

I går var både Cavani och Lavezzi tillbaka i träning. Men enligt Leparisien anlände sydamerikanarna för sent till träningsanläggningen varpå tränarstaben med Laurent Blanc och Olivier Letang i spetsen kallade duon till ”individuella” möten. Enligt Leparisien kan både Cavani och Lavezzi vänta sig löneavdrag som bestraffning för sin sena ankomst.

PSG har ännu inte uttalat sig om situationen.

ARTIKELN HANDLAR OM