Zlatan om transfers: ”En fråga för klubben”

Foto: AP/TT
Zlatan Ibrahimovic stannar i PSG under hela 2015?
FOTBOLL

Ryktena kring spelarflykt och missnöje i Paris SG upphör inte att sippra ut.

Medan Thiago Motta uppges ha begärt en flytt i dag kommenterar Zlatan eventuella förändringar i truppen under januarifönstret.

Många är ryktena kring dagens Paris SG. Fransk press har kontinuerligt under säsongen rapporterat om sprickor i truppen och missnöje mot tränare Laurent Blanc och lagkapten Thiago Silva.

I dag rapporterar exempelvis italienska Gazzetta dello Sport att Thiago Motta begärt att få lämna klubben så snabbt som möjligt. Italienaren uppges vara besviken över brist på stöd från klubben efter att han kritiserats i fransk press – och Milan ska vara intresserade.

Många ryktas bort

Samtidigt kopplas ett koppel spelare ihop med flyttar från klubben, som Ezequiel Lavezzi, Edinson Cavani och Yohan Cabaye.

PSG:s vice-kapten Zlatan Ibrahimovic kommenterar också i dag uppgifterna om spelarrörelse i sin app Zlatan Unplugged. På frågan om han tror att det blir några förändringar i PSG:s trupp under transferfönstret svarar svensken:

– Det är en fråga för klubben.

”Vet inte hur tränaren tänkt”

PSG ligger överraskande blott trea i Ligue 1 med halva säsongen spelad. Laget är dock kvar i samtliga cuper – även om man fått en tuff lottning i Champions League där man ställs mot Chelsea i åttondelsfinal.

– Helst vinner jag alla, men det är långt kvar och det är väldigt tufft att ta sig dit. Men det är också det som gör det spännande, säger Zlatan i sin app.

Härnäst för PSG väntar cupmöte med Montpellier i kväll och den svenske anfallaren finns med i truppen.

– Jag vet inte hur tränaren tänkt. Men jag är redo, säger Zlatan om eventuell speltid.