Zlatan på bänken när PSG avancerade

Vidare i cupen efter segern mot Bordeaux

1 av 2 | Foto: AFP
Zlatan gör tummen upp på bänken, men var inte pratglad när han mötte pressen efteråt.
FOTBOLL

Ingen Zlatan Ibrahimovic.

Då fick Edison Cavani chansen från start igen.

Stjärnan satte 1-0 när PSG slog ut Bordeaux ur franska cupen.

Zlatan Ibrahimovic och Edison Cavani drar inte jämnt. Inför cupmötet med Bordeaux uppgav L'Equipe att relationen havererat totalt. Cavanis bojkott av PSG:s vinterläger ska ha fått Ibrahimovic att tröttna.

Mot Bordeaux var Cavani dock tillbaka i startelvan efter avstängningen han drog på sig på grund av den sena ankomsten till lägret. Ibrahimovic började på bänken vilket gjorde att Cavani fick spela på sin favoritposition centralt och i den 13:e minuten gav han PSG ledningen.

Visades ut

Javier Pastore ökade sedan på till 2-0 efter att han satt målvaktsreturen på Ezequiel Lavezzi skott. Men direkt efter paus satte Bordeaux reduceringen.

I den 83:e minuten åkte Zoumana Camara på sitt andra gula och fick lämna matchen. PSG lyckades ändå vinna matchen och seglar vidare i cupen.

Zlatan vilade hela matchen. Sedan gled han förbi mixade  zonen och härmade journalisterna på plats med ett: "Schhh, det är Zlatan!".

I sin app ”Zlatan Unplugged” är han dock något mer pratglad.

– Jag visste att jag inte skulle komma in så jag var ganska avslappnad. Det var en bra match generellt av alla, säger han.