”Allt är perfekt i PSG utom det...”

Rasande Cavani utbytt

1 av 3
FOTBOLL

En rasande Edinson Cavani tvingades av planen redan en timme in i stormatchen mot Marseille.

Efter att ha bytt några ilskna ord med tränaren Laurent Blanc tog sedan den utbytte 28-åringen plats på bänken.

Scener som väcker nytt liv i spekulationerna om Cavanis framtid.

Edinson Cavani fick som vanligt en plats på kanten i bortamatchen mot Marseille. En position 28-åringen tidigare sagt inte är hans bästa – i söndagens match dessutom med en ännu mer defensiv utgångsposition.

”Kom för att spela centralt”

Efter en timmes löpande var matchen sedan helt över för Cavani. Laurent Blanc tog då beslutet att lyfta av 28-åringen och byta in Ezequiel Lavezzi. Det var då en märkbart irriterad Cavani som klev av planen och bytte några irriterade ord med Blanc innan han tog plats på bänken.

Redan inför matchen talade 28-åringen med franska Canal Plus om situationen i PSG.

– Jag kom för att spela centralt men där spelar Zlatan och saker och ting har därför förändrats. Av olika skäl. Men annars är allt perfekt i Paris. Klubben har utvecklats väldigt mycket under min tid här och stod också vid min sida när jag gick igenom en svår tid. De skyddade mig. Jag tror att det här är en av de bästa platserna i världen för mig, sa Cavani.

Utesluter inte flytt

Stjärnan uteslöt dock inte en flytt från Paris i sommar då både Atlético Madrid samt Manchester United påstås vara intresserade.

– Jag fokuserar bara på att avsluta säsongen bra och respekterar mitt kontrakt med PSG. Jag är fullt fokuserad på att göra mitt bästa för laget och för klubben som betalar mig och litar på mig. Efter det vet du aldrig vad som händer inom fotbollen. Men jag tänker inte på det.