”Snart kommer vi vara tillsammans”

Kusinerna fick svar på vädjan till sina äldre spegelbilder

Foto: TWITTER, AFP
FOTBOLL

De blev världskända under Confederations Cup 2013 som det brasilianska mittbacksparet återfödda i en yngre version.

Nu lovar Thiago Silva och David Luiz att träffa sina lookalikes.

Efter finalen i Confederations Cup, även kallat för-VM, i Brasilien 2013 handlade det mest omtalade ämnet på internet inte om Neymar, det spanska landslaget eller själva matchen. Det alla talade om var ett foto på två unga pojkar från norra Teresina i Brasilien.

30 miljoner träffar

Murilo och Lians granne Roseane de Sousa såg likheten mellan grannbarnen och det brasilianska mittbacksparet Thiago Silva samt David Luiz. Och hon var inte ensam om det.

– Jag lade upp fotot på David Luiz och Thiago Silvas Facebook-profiler. Där såg folk den och började dela. Jag blev rädd när någon sa att den hade 30 miljoner träffar, sa de Sousa till Globo 2013.

Det dröjde inte länge innan huvudpersonerna själva också översvämmades med frågor om likheten.

Thiago Silva: Har min mun

– Det är omöjligt att inte se det. På de tio sms jag får nu handlar nio om den där bilden. Det har kommit från Italien, Frankrike och till och med min president i PSG skickade den till mig. Det är roligt, men jag vill understryka att det varken är jag eller David på bilden (haha). Vi visste ingenting, men de är väldigt lika oss. Han har min mun, eller hur, skojade Thiago Silva.

När fotot togs 2013 var Lian (Thiago Silva) ett år och åtta månader och Murilo (David Luiz) tre år. Två år senare har barnen nu en önskan.

I sociala medier har de publicerat bilder där de ber om att få träffa sina äldre spegelbilder. Svaren har inte heller låtit vänta på sig.

”Snart kommer vi att vara tillsammans”, skriver David Luiz på sitt Instagram-konto där han också publicerat Murilos bild.

”Låt oss hitta ett sätt att träffas. Må Gud välsigna dig och din kusin, snart är vi tillsammans”, skriver Thiago Silva till Lians foto.