"Jag är väldigt glad över att gå till PSG"

Angel di Maria bekräftar själv övergången

Foto: Foto: TT
Angel di Maria till PSG
FOTBOLL

Länge har rykten placerat Angel di Maria, 27, i Paris Saint-Germain.

I dag bekräftar den argentinske stjärnan själv att han är klar för den franska klubben.

– Jag är väldigt glad över att gå till PSG, säger han.

Angel di Maria lämnade Real Madrid för spel i Manchester United inför den förra säsongen men succén uteblev för den argentinske världsstjärnan.

Rykten har därför placerat 27-åringen i Paris Saint-Germain och mycket har den senaste tiden talat för att så kommer att bli fallet.

Tidigare i dag publicerade sjukhuset Aspetar i Qatar bilder på Twitter där di Maria ska ha varit på besök för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och nu har mittfältaren själv kommenterat uppgifterna.

"Ska göra mitt bästa"

– Jag är väldigt glad över att gå till PSG. Det jag vet om klubben är att det är ett lag som vann alla troféer i Frankrike förra säsongen och att det är viktigt för klubben. Jag vet också att klubben vill ta sig förbi kvartsfinalerna i Champions League. Jag ska göra mitt bästa för att kunna bidra med mitt bästa för klubben. Vi kommer göra vad vi kan för att gå så långt som möjligt i Champions League, säger Di Maria i en intervju publicerad av ar.beinsports.net.

Övergången har däremot inte bekräftats av den franska klubben men enligt di Maria själv blir han alltså lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic kommande säsong.